Self Testing.gov.gr δηλωση αποτελεσματων Self Test για εργαζομενο - Self Tests Ypoxrewtika Gia Ergazomenoys Se Dhmosio Kai Idiwtiko Tomea Poioys Afora Aygh

Για την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής οι εργαζόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα self-test και να δηλώνουν το αποτέλεσμα εντός του χρονικού διαστήματος 19-25 Απριλίου. Σε self test για τον κορωνοϊό πρέπει να.


Self Test Poioi Ergazomenoi 8a Prepei Na To Kanoyn Apo Deytera Gia Na Mhn Exoyn Prostimo Vid Newmoney

Για τους εκπαιδευτικούς θα εκδίδεται η δήλωση θετικού αποτελέσματος μέσω της πλατφόρμας httpsself-testinggovgr με την οποία θα μπορεί να μεταβεί σε δημόσια δομή για τη διενέργεια δωρεάν επαναληπτικού rapid test.

Self testing.gov.gr δηλωση αποτελεσματων self test για εργαζομενο. Για ποιους εργαζόμενους θα είναι υποχρεωτικά. Τα self tests γίνονται υποχρεωτικά για τους εργαζόμενους σε όλο τον ιδιωτικό τομέα οι οποίοι θα πρέπει να δηλώνουν το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα self-testinggovgr. Αν το self-test είναι αρνητικό για τους μαθητές θα εκδίδεται σχολική κάρτα μέσω της πλατφόρμας αυτής.

Όλες οι σχολικές βαθμίδες πλέον παρακολουθούν δια ζώσης τα μαθήματα ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση είναι αρνητικό self test. ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ. Αρχικά οι εργαζόμενοι θα πρέπει να εισέλθουν στην πλατφόρμα self-testinggovgr και να επιλέξουν τη δήλωση αποτελέσματος.

Δείτε στο xristikagr ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι. Τα τεστ αυτοεξέτασης για τον κορονοϊό έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας ωστόσο αρκετοί συμπολίτες μας δεν έχουν κατανοήσει τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. Υποχρεωτικά θα είναι τα self test για ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα από τη Δευτέρα 19 Απριλίου όπως.

Υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης εργαζομένων καταγραφής αποτελέσματος COVID-19 SelfRapidPCR στην πλατφόρμα Δήλωσης Αποτελεσμάτων COVID-19 Tests στο ΠΣ. Οδηγίες για τη δήλωση των αποτελεσμάτων στο self-testinggovgr. Τι ισχύει για εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα Πώς γίνεται η δήλωση στο self-testinggovgr Τρία δωρεάν self test μπορούν να προμηθευτούν από τα φαρμακεία από αύριο Δευτέρα 7 Ιουνίου.

Στο govgr μπορείτε να βρείτε όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες των υπουργείων φορέων οργανισμών και ανεξάρτητων αρχών του Δημοσίου. Γονείς κηδεμόνες μαθητές και εκπαιδευτικοί θα παραλαμβάνουν δωρεάν το self test μαζί με ενημερωτικό υλικό από το φαρμακείο χρησιμοποιώντας τον ΑΜΚΑ τους. To self-test είναι υποχρεωτικό στα ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια ΓΕΛ στα Επαγγελματικά Λύκεια ΕΠΑΛ και τις Λυκειακές.

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ SELF TESTS. Βήμα βήμα τι πρέπει να κάνουν μαθητές και εκπαιδευτικοί. Όλες οι οδηγίες εδώ.

Httpsself-testinggovgr 2 Για ποιους είναι υποχρεωτικό το self-test στα σχολεία. α στο λιανεμπόριο β στις μεταφορές γ στην εστίαση δ στις. Συχνές ερωτήσεις για το δημόσιο τομέα Συχνές ερωτήσεις Οδηγίες καταχώρισης αποτελέσματος στην ιστοσελίδα self-testinggovgr Συχνές ερωτήσεις για την εκπαιδευτική κοινότητα.


Ti Isxyei Me Ta Self Test Sto Dhmosio


Ypoxrewtika Self Tests Mia Fora Thn Ebdomada Ergazomenwn Ston Idiwtiko Tomea Apo Deytera 19 Aprilioy 2021 Epimelhthrio Eyboias


Self Test Pws Ginetai H Dhlwsh Sthn Platforma Self Testing Gov H Ka8hmerinh


Self Testing Gov Gr Dhlwsh Kai Odhgies Gia Ma8htes Kai Ergazomenoys E8nos


Self Test Ti Problepei H Koinh Ypoyrgikh Apofash Gia Ta Self Tests Ston Idiwtiko Tomea Oloi Oi Kad


Dhlwsh Aytodiagnwstikwn Test Covid 19


Poioi Einai Oi Kad Gia Ypoxrewtiko Self Test Twn Ergazomenwn Apo 19 4 Eea


Self Test Ma8htes Bhma Bhma H Diadikasia Dhlwshs Sto Self Testing Gov Gr Ta Entypa H Ka8hmerinh


Ellada Self Tests Gia Poioys Einai Ypoxrewtika Pws 8a Ginontai Kai Poy Dhlwnontai Euronews


Self Test Apo Shmera Sta Farmakeia Osa Prepei Na Gnwrizete


Self Test Ma8htes Bhma Bhma H Diadikasia Dhlwshs Sto Self Testing Gov Gr Ta Entypa H Ka8hmerinh


Self Test Pws Ginetai To Test Pws To Dhlwnoyme Sthn Platforma Self Testing Gov Gr


Dhlwsh Aytodiagnwstikwn Test Covid 19 Self Tes Gov Gr


Self Tests Ypoxrewtika Gia Ergazomenoys Se Dhmosio Kai Idiwtiko Tomea Poioys Afora Aygh


Me Self Test Apo Shmera Oi Ergazomenoi Ston Idiwtiko Tomea Water Waste


Self Test Ti Problepei H Kya Gia Toys Ergazomenoys Ston Idiwtiko Tomea Eidhseis Nea To Bhma Online


Self Test Anoi3e Apo Shmera H Platforma Self Testing Gov Gr Gia Ta Apotelesmata E8nos


Pws 8a Dhlwnete To Apotelesma Toy Self Test Sthn Platforma H Diadikasia Ta Nea


Self Tests Gia Poioys Einai Ypoxrewtika Poia Ta Prostima Aygh

LihatTutupKomentar